Сграден фонд и оборудване

Сграден фонд и оборудване

Игрална площадка за началното училище
BSS Пловдив разполага с огромна градина, разделена на зони, за да могат децата от различни възрасти да прекарват времето си навън в забавления и игри.
Трапезария
Трапезарията на училището е декорирана в ярки цветове. Докато обядват, децата се наслаждават на времето, прекарано заедно, обсъждат как е минал денят им и се наслаждават на чудесната храна.
Класни стаи
Класните стаи в началното училище са просторни, с големи прозорци, за да са добре осветени. Те са обзаведени и декорирани в ярки цветове. Всяка стая има интерактивен център по съответната компетентност.
Компютърна зала
В BSS ние започваме обучението по информационни технологии от ранна възраст. За целта разполагаме с компютърна зала.
Интерактивна класна стая
В BSS децата използват iPAD-и от ранна възраст. Всеки ученик има собствено устройство, с което има възможност да използва безкрайни образователни ресурси.
Кабинет по приложни изкуства
Предвидили сме специален кабинет по приложни изкуства и рисуване, за да могат децата да се развиват и да следват своята креативност, да развиват своя потенциал.
Кът за отдих
В BSS Пловдив сме посветени на благосъстоянието на децата ни. За целта сме им осигурили специални кътове за почивка, където могат да отпочинат и да се концентрират върху предстоящите уроци.
Кабинет по лего
От предучилищна възраст до началното училище класовете по лего и роботика обучават учениците как да кодират, как да следват инструкции за строеж и как да програмират мисии и инструменти. Децата се забавляват най-много в кабинета по лего.
Show menu